Почетна » Контакт
 

Контакт


Св. Константин и Елена
Адреса:ул. „Александар“ б.б.
1484 - Миравци
Република Македонија
 
Е-пошта:info@svkie.org.mk
Телефон: (+389) 034 229  111
Факс:

 Доколку имате прашање или коментар, преку овој формулар можете да ни се обратите.. Ако е потребен одговор, Ве молиме за вашата точна email адреса.

 
  

info@svkie.com

icon